воскресенье, 4 декабря 2011 г.

Як позбавитись целюліту


Ми, жінки, завжди прагнемо до досконалості. Особливо це стосується жіночої фігури, адже підтягнута фігура сьогодні стала одним з головних атрибутів краси.
 Право вибору є в кожної з нас. Методики, розроблені в різний час для збереження естетики тіла, і сьогодні досить успішно застосовуються в рамках естетичних програм. Можна як і раніше досягати наміченої мети звичними методами (моделюють і антицелюлітні програми рано чи пізно дадуть результат), або звернутися за допомогою до хірурга (ліпосакція, нехай не без ризику, позбавить від жирових накопичень). Але прогресивні апаратні технології здатні дати вам набагато більше ...



Порівняно недавно в арсеналі косметологів з'явилася технологія Белла Contour, що дозволяє позбавитися від целюліту і розтяжок, видалити зайвий підшкірний жир і виправити контури тіла без ін'єкцій і хірургічного втручання, тобто абсолютно природним, фізіологічним шляхом ...

Секрети ефективності: «Белла Контур» - високотехнологічна ультразвукова система формування тіла, заснована на багаторічних розробках ізраїльської компанії, девіз якої: «Ми створюємо форму вашого життя». Унікальність технології Белла Контур підтверджена патентом ВОІВ (Всесвітньої організації інтелектуальної власності). Апарат має міжнародні сертифікати якості ISO, FDA, CE, а також свідоцтво МОЗ України.

Результат: скорочення об'єму талії на 2-4 см. за один сеанс. До 12 см. і більше за повний курс, що складається з 10-12 процедур. Клієнтами відзначений моментальний видимий результат. Нові контури тіла зберігаються не менше двох років.

• Процедура також рекомендована клієнтам не страждають надмірною вагою, тому що дозволяє виправити навіть незначні недоліки фігури.
• Процедура допоможе молодим мамам відновити гармонійні пропорції тіла - швидко видалити зайвий підшкірний жир і позбутися від свіжих розтяжок шкіри в області живота і стегон.

Белла Контур гарантує:
Якщо ви не побачите результату - ми повернемо оплату за процедури!

Клієнти, які пройшли курс процедур, не випадково прозвали апарат дамським угодником: забезпечуючи вражаючий результат, «Белла контур» дозволяє спостерігати за прогресом лікування за допомогою програми порівняння фото, а також точного вимірювання параметрів тіла пацієнта та формування звітів про процедури.
 
Кожна процедура включає ультразвукове вплив двома різними способами, спрямованими на глибоке і на поверхневе проникнення в підшкірну жирову прошарок. Після комфортною і безболісної процедури на апараті «Bella Контур» не потрібен час на реабілітацію і можна продовжувати свій звичайний розпорядок дня.



Більш детальну інформацію про методику «Белла Контур» можна прочитати на офіційному сайті в Україну:

Комментариев нет:

Отправить комментарий