воскресенье, 4 декабря 2011 г.

Ганна Герман отримує подарунки понад 50 тисяч доларів


Зовсім нещодавно заступник глави адміністрації президента Ганна Герман рвала на собі сорочку, запевняючи що не отримує жодної зайвої копійки від держави, а всю матеріальну допомогу віддає хворим дітям.
 Але всі її старання створити образ матері Терези розбиваються об її власні дії. Предмети розкоші, які так любить демонструвати Герман, кричать голосніше, ніж будь-які її слова.


Останнім часом колишня прес-секретар Януковича занадто захопилася діамантами. Свого часу всі охочі могли помилуватися прикрашають зап'ясті Герман годинами "Франк Мюллер" з діамантами, вартість які складає близько 50 тисяч доларів.

  "Франк Мюллер" за 50 000 доларів ...

У цьому року апетити заступниці глави канцелярії Януковича зросли - на її руці був годинник помічені того ж елітного бренду, але ще дорожче. На з'їзді партії, який відбувся 23 квітня, Герман сиділа у президії і навіть не намагалася сховати свій новий аксесуар. Навпаки, вона справляла враження людини, яка дуже пишається своєю покупкою (або подарунком?), Що для чиновника бідної країни виглядало досить некоректно. Особливо, якщо врахувати більш ніж скромну декларацію Герман, з якої випливає, що вона ледь зводить кінці з концамі.Совокупний дохід Герман у 2009 році склав 235 тисяч гривень, а половину цієї суми (118 тисяч) їй довелось викласти згідно з кредитним договором. Свого часу Анна розказувала, що виплачує великий кредит за свою скромну «сільську хату».




... І новий "Франк Мюллер" за 58 тисяч

 Але обмежувати себе в предметах розкоші Герман явно не має наміру. Якщо її старий годинник "Franck Muller" інкрустовані тільки двома рядами діамантів, то нові повністю усипані коштовними каменями. Хронограф співробітниці Банкової виконаний з білого золота і належить до колекції "Master квадрат». Цікаво, що таку модель знайти в інтернет дуже складно, тому що як завжди в інтернет-магазинах пропонують більш «скромні» моделі з цієї лінійки вартістю 30-40 тисяч доларів.




Для того, щоб дізнатися вартість годинника Ганни Герман журналісти звернулися до одного зі столичних бутиків, де можна придбати годинник "Франк Мюллер". З'ясувалося, що ціна даної моделі - 466 тисяч гривень (58 тисяч доларів). Але журналісти на цьому не зупинилися, і щоб з'ясувати на які трудові доходи Герман змогла придбати такі дорогі годинники, звернулися з цим питанням до неї самої. Через свою помічницю Герман відповіла, що цей аксесуар їй подарували на День Народження в 2010 році. «Ганна Миколаївна занесе цей годинник у свою декларацію наступного року згідно з установленими правилами», - запевнила помічниця Герман.




Але в цій відповіді є одне невелике протиріччя ... Справа в тому, що День Народження заступниця глави адміністрації відзначає 24 квітня, а годинник на її зап'ясті з'явилися як мінімум за день до цього. Свій новий аксесуар Герман публічно демонструвала на з'їзді Партії регіонів, який відбувся 23 квітня.

Цікавить також ім'я того благодійника, який дарує Герман такі дорогі подарунки. Виникає питання, чи не присутній у цьому жесті корупція? ..

Крім докорів совісті новим міністрам нічого боятися, тому що недавно президент відклав вступ в силу закону про протидію корупції. Один з пунктів зазначено, що чиновникам заборонено отримувати подарунки, вартість яких перевищує 302 гривні 50 копійок.

Так що поки Герман може насолоджуватися новим годинником і демонструвати їх мільйонам «маленьких українців».

Комментариев нет:

Отправить комментарий