четверг, 10 ноября 2011 г.

Як поводити себе з ДАІ і на законній основі (відмазатися) від штрафу

 Як поводити себе з ДАІ і на законній основі піти від штрафу  Не так давно в Україні була випущена книга з претензією на бестселер. Цікаво, що її автор вибрав для себе потенційну аудиторію своїх реципієнтів - автолюбителі і, треба відмітити, не прогадав. Назва у книги просте і зрозуміле: «100 аргументів проти штрафів ДАІ Україна». Володимир Караваєв розповідає сучасному жителю Україні про те, як вести себе з ДАІ, щоб не стати жертвою «розлучення» і необгрунтованих звинувачень. На думку пана Караваєва, водій, що має елементарні знання, щоб захистити себе на дорозі, може довести свою правоту, не платити штрафи, а, тим більше, хабарі.
Правила дорожнього руху неможливо дотримуватися на сто відсотків - про це вам скаже будь-який автомобіліст. Приміром, якщо пішохідний перехід знаходиться біля вокзалу, де люди йде безперервним потоком, тут водій може прочекати не одну добу, щоб цей потік закінчився. От і доводиться «просочуватися» через натовп. А якщо на кону стоїть потрапити в короткі терміни в потрібне місце, так правилами водії дуже часто нехтують. Цим дуже вигідно користуються даїшники, які самі стоять «в потрібний час, в потрібному місці», махають жезлами і «стрижуть», як з куща. Як захистити себе від штрафних санкцій, як не витрачатися на хабарі й аргументовано довести свою правоту?
Спираючись на дані книги Володимира Караваєва і на досвід українських водіїв, журналісти xauto в простій формі розповість вам кілька фактів, які допоможуть вам заощадити кошти на штрафах і хабарі при зустрічі зі співробітниками ДАІ Україну.
Международный Дорожный контроль

Комментариев нет:

Отправить комментарий