воскресенье, 4 декабря 2011 г.

Жіноча сексуальність ...


Скільки вже про неї написано-переписано різноманітних статей і книжок, скільки створено наукових трактатів, проте  сексуальність представниць слабкої статі як була, так і залишається загадкою. Ось ще зовсім недавно улюблена прямо-таки палала африканської пристрастю, а зараз вона все частіше ухиляється від інтиму, посилаючись на те, що в неї болить голова, вона дико втомилася або знову наступили критичні дні, які, начебто, вже були минулого тижня .
А якщо ж все-таки дорогу дружину вдасться вмовити зайнятися сексом, вона веде себе так, начебто робить чоловікові послугу. «І чого такого я зробив, що дружина не хоче займатися сексом» - Дивується благовірний, задумливо чухаючи потилицю, - «У чому я винен?».
Знайома ситуація? А як же! Безліч жінок сьогодні, вийшовши заміж, починають потроху забувати, що таке пристрасть і оргазм. Чому жінка не хоче сексу? Що це, заспокоєння, лінь, звичка? Бути може, це екологія так впливає на нас, що ми втрачаємо здатність отримувати від сексу задоволення і не відчуваємо, у результаті, жодного бажання приділяти йому час? І що робити тоді чоловікові, у якого дружина усіма правдами і неправдами намагається відкрутитися від виконання подружніх обов'язків? Ну, не до трудівницям панелі ж іти, в самій-то справі, якщо дружина не хоче сексу! Завести коханку? Це загрожує не дуже приємними наслідками. Та й навіщо вона, якщо улюблена жінка, - ось вона, поряд! Тільки від інтиму чомусь відмовляється. Проблема ... Ще яка проблема!

Якщо розібратися, це навіть не стільки чоловіча проблема, скільки жіноча. Відсутність якісного сексу негативно впливає і на фізичний, і на психічне здоров'я жінок, позбавляє їх можливості повної релаксації, є причиною надмірної нервозності і псує стосунки в сім'ї. Тому що чоловіки просто не розуміють, чому улюблена відмовляється від такого приємного заняття, і через що раптом виник весь цей сир-бор. Адже вони-то завжди готові! Ну, хай не завжди, але пару раз на тиждень точно. Благовірна ж - ніколи! Адже раніше була такою, що самому було в пору ховатися ... Що ж трапилося? Розлюбила? У чому таємниці жіночої сексуальності?

Немає. Не обов'язково розлюбила. Причини раптово з'явилася жіночої фригидности можуть бути різними. І в тому, що дружини не хочуть сексу, далеко не завжди винні їхні чоловіки. Відмовлятися від інтиму жінка може через різноманітних обставин, основні з яких ми зараз перерахуємо. Чому жінка не хоче сексу?

Комментариев нет:

Отправить комментарий